Την τρίτη φετινή και 66η νίκη της καριέρας του στη Formula 1 σημείωσε στην Μόντσα ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing δεν πτοήθηκε όταν παραχώρησε προσωρινά την πρώτη θέση στον Λάντο Νόρις, λόγω του ότι «έκοψε» το σικέιν στον εναρκτήριο γύρο του Grand Prix Ολλανδίας. Πέρασε τον Βρετανό στον 4ο γύρο και έφθασε σε μία θριαμβευτική και δίκαιη νίκη στον «ναό της ταχύτητας» και έδρα της Ferrari.
Μαζί του ανέβηκαν στο βάθρο οι οδηγοί της McLaren Νόρις - Πιάστρι, με τον δεύτερο να διατηρεί βαθμολογικό προβάδισμα 31 βαθμών έναντι του teammate του.
Στις θέσεις 4 - 6 τερμάτισαν οι δύο οδηγοί της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ και Λούις Χάμιλτον, με τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes να καταλαμβάνει την 5η θέση.
Επόμενος αγώνας της σεζόν είναιι το Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, στις 19-21 Σεπτεμβρίου.

- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.