Μενού
xokei
Χόκεϊ | @MEGA
  • Α-
  • Α+

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα έλαβε χώρα σε αγώνα χόκεϊ για το αγγλικό πρωτάθλημα. Παίκτης έχασε τη ζωή του όταν παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό. 

Ο Άνταμ Τζόνσον έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νότιγχαμ Πάνθερς με τους Σέφιλντ Στίλερς για την Elite League του πρωταθλήματος της Αγγλίας.

Ο Αμερικάνος παίκτης των Πάνθερς βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, όταν αντίπαλός του, πάνω στην μονομαχία με άλλον παίκτη της ομάδας του Νότιγχαμ, πήδηξε και χτύπησε τον Άνταμ Τζόνσον στον λαιμό.

Ο 29χρονος προσπάθησε άμεσα να σηκωθεί, όπως κατέρρευσε στον πάγο με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι παίκτες και οι θεατές. Οι γιατροί επιχείρησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο, ωστόσο ο 29χρονος δεν τα κατάφερε. 

Σοκαρισμένοι από τα όσα είδαν, οι θεατές έκλαιγαν και φώναζαν στο γήπεδο. «Οι Νότιγχαμ Πάνθερς είναι πραγματικά συντετριμμένοι που ανακοινώνουν τον τραγικό θάνατο του Άνταμ Τζόνσον, έπειτα από φριχτό ατύχημα στο παιχνίδι με την Σέφιλντ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας του εκλιπόντα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA