Μενού
galanopoulos
Ο Κώστας Γαλανόπουλος | Glomex/Cosmote
  • Α-
  • Α+

O Κώστας Γαλανόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να προκαλέσει με τον πανηγυρισμό στο «Μαξιμίρ», ούτε τους φιλάθλους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ούτε την ίδια την κροατική ομάδα, μετά το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Ο μέσος της «Ένωσης» ανέφερε ότι ήθελε να εστιάσει μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. «Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη, για δικούς μας λόγους, για δικούς μου λόγους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μία νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ, δεν ήρθαμε για να πάρουμε την ισοπαλία, ήρθαμε για να κερδίσουμε, είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε πολύ σύντομα ένα δεύτερο παιχνίδι».

Για την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε: «δεν νομίζω ότι πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για οποιοδήποτε λόγο, είδαμε τα λάθη μας στο ημίχρονο, τα συζητήσαμε με τον προπονητή, και στο δεύτερο διορθώσαμε ουσιαστικά λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά».

«Ανίκητοι με τον κόσμο μας»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προαίσθημα που είχε ότι θα σκοράρει ενώ μίλησε και για τον πανηγυρισμό του: «Για κάποιο λόγο από σήμερα το πρωί που είχα ξυπνήσει, είχα ένα προαίσθημα ότι αν παίξω θα βάλω γκολ, από εκεί και πέρα δεν ήξερα πώς να πανηγυρίσω, δεν το έκανα ούτε για να προκαλέσω τους φιλάθλους είτε την ομάδα. Νομίζω ότι ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω από τη μεριά μου και από τη μεριά μας ως ποδοσφαιριστές".

Όσον αφορά τη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας, στον απόηχο των τραγικών επεισοδίων, ο Γαλανόπουλος ξεκαθάρισε: «συνήθως με τον κόσμο μας στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, σε αυτό που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, να αφήσουμε τα πάντα απ'έξω γιατί όλο αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε εμάς αντί να μας βοηθήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA