Ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος της ΑΕΚ μέσα στο «Μαξιμίρ» Κώστας Γαλανόπουλος, έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο και το έδειξε στο πέταλο των οργανωμένων της κροατικής ομάδας Bad Blue Boys.
Με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε την τεράστια νίκη της «Ένωσης» επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1, στον Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη μέσα στο Ζάγκρεμπ με 2-1 και βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα play off του Champions League.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.