Μενού
Αστυνομικοί στη Νίκαια, στη Γαλλία
Επιχείρηση της αστυνομίας στη Νίκαια, στη Γαλλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια, όπου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας «Νις» Αλεσίς Μπεκά - Μπεκά απειλεί τις τελευταίες ώρες πως θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από τη γέφυρα Magnan, στον αυτοκινητόδρομο Α8, στην κατεύθυνση Ιταλία - Αιξ-αν-Προβάνς.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να πείσουν τον δημοφιλή ποδοσφαιρστή να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Στις πρώτες φωτογραφίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Γαλλία, φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να κάθεται στην άκρη της οδογέφυρας και τους ειδικούς διαπραγματευτές να στήνουν ειδική επιχείρηση.

Όπως αναφέρεται, ως επκεφαλής της επιχείρησης έχουν τοποθετηθεί στρατιωτικοί, ενώ η ομάδα του έχει στείλει έναν ψυχολόγο, προκειμένου να συνδράμει τις αρμόδιες Αρχές.

Ο 22χρονος Γάλλος έφτασε στον σύλλογο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι του 2022. Ο νεαρός μέσος, ο οποίος πέρασε από τις τάξεις στην ομάδα της Ligue 2, με την Καέν δεν έχει ακόμη καταγράψει συμμετοχή την τρέχουσα σεζόν με την πρώτη ομάδα της Νις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA