Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους ποδοσφαιρόφιλους καθώς απόψε (14/06) γίνεται η σέντρα στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας όπου η οικοδέσποινα θα αντιμετωπίσει την Σκωτία.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 αλλά και σε LIVE περιγραφή από το Gazzetta.
Ο προπονητής της Γερμανίας Γιούλιαν Νάγκελζμαν κάλεσε στη διοργάνωση τελευταία στιγμή τον Εμρέ Τσαν στη θέση του Πάβλοβιτς ενώ είναι αρκετά πιθανό η αρχική ενδεκάδα να είναι εκείνη που ξεκίνησε το πρόσφατο φιλικό απέναντι στην Ελλάδα (νίκη με 2-1 για τους Γερμανούς).
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Στιβ Κλαρκ είναι του αουτσάιντερ της αποψινής πρεμιέρες.
Ο τεχνικός της Σκωτίας προβληματίζεται από τους τραυματισμούς των Ρόμπερτσον και Σάκλαντ και θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας
- Βασίλης Σαραλιώτης: Ο αστυνομικός που ήταν δίπλα στον Κορκονέα και διατηρεί καφέ στη Δράμα, θέλει να επιστρέψει
- Νίκος Ρωμανός: Από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου στη «σακούλα» των Αμπελοκήπων
- Μάνδρα: «Αν δεν γκρεμιστούν κτίρια και κατοικίες, θα πλημμυρίζουν συνέχεια», λέει ο Μπελαβίλας
- Ψύχραιμος Κατσούλης: «Ήθελα να σου πω ότι έχω covid και σε φίλησα», του είπε ο Σαββιδάκης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.