Μενού
Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου
Στιγμιότυπο από προπόνηση της Εθνικής Ομάδας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται –προς το παρόν– το θέμα το θετικό δείγμα ντόπινγκ σε διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς η FIFA ενημέρωσε και διέψευσε ουσιαστικά τις όποιες πληροφορίες κυκλοφόρησαν.

Συγκεκριμένα, η FIFA ενημέρωσε τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης του Ντόπινγκ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της εθνικής ανδρών στις πρόσφατες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το Καζακστάν και τη Γεωργία.

Σχετική ανακοίνωση, εξάλλου είχε εκδώσει και ο ΕΟΚΑΝ όπου αναφέρεται στην ενημέρωση της FIFA, ενώ χθες, Τετάρτη (17/4) η UEFA είχε επιβεβαιώσει την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει δείγμα ντόπινγκ εντός της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΕΟΚΑΝ για το δείγμα ντόπινγκ

Η σχετική ενημέρωση του ΕΟΚΑΝ αναφέρει τα εξής:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ενημερώθηκε επισήμως πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA