Η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) επικοινώνησε με την UEFA και η πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της μετέφερε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας.
Ήταν λίγο μετά τις 17:00 όταν η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από την ανίχνευση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας, μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης αναμέτρησής της με την αντίστοιχη της Γεωργίας.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.