Όταν πριν από τρεις εβδομάδες ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίαζε τον Ράφα Μπενίτεθ, κατάλαβε οτι αν άρχιζε να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο Κορωπί, θα... έκλεβε την προσοχή από τον Ισπανό τεχνικό του Παναθηναϊκού, για τον οποίο και γινόταν εκείνη η συνέντευξη Τύπου.
Για αυτό και προανήγγειλε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα μιλούσε και εκείνος στους δημοσιογράφους, προκειμένου να απαντήσει στις απορίες τους.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Δεμένη και φιμωμένη βρέθηκε η 45χρονη στα Χανιά: Προσπάθησε να εξαφανίσει βίντεο ο καθ' ομολογίαν δράστης
- Κώστας Αποστολάκης: «Περιμένω πώς και πώς τη ζωή μετά τον θάνατο, γιατί τότε ξεκινούν όλα»
- Η νομάς που λατρεύεται στο TikTok: Αγανάκτησε με τα ενοίκια και μένει σε αμάξι με τον σκύλο της
- «Φοβήθηκα και έφυγα»: Αντιμέτωπη με κακούργημα η 60χρονη που φέρεται να σκότωσε το σκυλάκι στη Γαστούνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.