Η ΑΕΚ μετά την απαλλαγή της στην υπόθεση του Στεφάν Λανουά με ανακοίνωση της είχε τονίσει ότι «όσοι αποπειράθηκαν να σπιλώσουν την οικογένεια της ΑΕΚ θα λογοδοτήσουν» και αυτό επανέλαβε ο Μάριος Ηλιόπουλος με επίσημη δήλωσή του.
Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως μετά το περιστατικό με το σπασμένο τζάμι στο Περιστέρι, για το οποίο δικαιώθηκε, αλλά και έπειτα από την απαλλαγή της Ένωσης στην υπόθεση Λανουά, οι κιτρινόμαυροι περνάνε στην αντεπίθεση. Τόνισε πως «το θέατρο και τα φαινόμενα απολυταρχισμού στο ποδόσφαιρο τελειώνουν», προσθέτοντας πως «όλοι όσοι αγαπούν τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ομάδας – εξάλλου πρόκειται και για κοινή λογική - θα έχουν αύριο Κυριακή τα μάτια τους στο Ντέρμπι και στην τήρηση του Ευ Αγωνίζεσθαι».
Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta.gr
- Το κρυμμένο διαμάντι της Σικελίας: Η παραθαλάσσια κωμόπολη με το ελληνικό όνομα που αγνοούν οι περισσότεροι
- To ξεχασμένο από τον χρόνο νησί που είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την Αθήνα
- Το ελληνικό βιβλίο που προτείνει η Dua Lipa δεν το διάβασες στο σχολείο: Τι εστί «Deepfake»
- Η χώρα στην οποία βρίσκεται το καλύτερο μέρος για να μετακομίσεις όταν πάρεις σύνταξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.