Κηφισιά - ΑΕΛ 1-1: Κανείς δεν «Χ»άρηκε στη Νίκαια. Σε ένα φανταστικό ματς, με πολλές ευκαιρίες και τρία δοκάρια από πλευράς Κηφισιάς η ΑΕΛ Novibet προηγήθηκε στη Νεάπολη, όμως ο Πόκορνι με φανταστικό γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 90', «έσωσε» το βαθμό για τους γηπεδούχους και στέρησε τη δεύτερη νίκη των Λαρισαίων.
Στην προτελευταία θέση οι Βυσσινί με 10 βαθμούς, στο -2 από τον 12ο ΟΦΗ και οι γηπεδούχοι έμειναν στην 8η θέση με 19 βαθμούς, στο +4 από τον 9ο Παναιτωλικό.
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.