Η προπονήτρια ποδοσφαίρου Γινάρις Γκαρσία, η οποία απολύθηκε από την Τζούνιορ λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών της Κολομβίας, ανέφερε ότι επτά παίκτριές της συμμετείχαν σε στήσιμο αγώνων.
Τόνισε, μάλιστα, ότι η ίδια έχει παραδόσει στις αρχές στοιχεία που αποδεικνύουν την καταγγελία της.
Σύμφωνα με το BBC, η Τζούνιορ ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την Τετάρτη ότι «κατήγγειλε μονομερώς το συμβόλαιο με την Γκαρσία, την πρώτο Κολομβιανή που απέκτησε δίπλωμα προπονητικής της UEFA.
Μερικές ώρες μετά την απόφαση του συλλόγου, η Γκαρσία έγραψε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επτά παίκτριες της ομάδας ποδοσφαίρου, τα ονόματα των οποίων δεν αποκάλυψε, είχαν στήσει αγώνες και γι' αυτό η ομάδα είχε άσχημα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα η ίδια να απολυθεί.
Η Γκαρσία εξήγησε στην ανάρτησή της ότι «υπάρχουν στοιχεία για τα προαναφερθέντα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια των αρμόδιων αρχών». Εξέφρασε την ελπίδα ότι «τα γεγονότα θα διευκρινιστούν» ώστε η πρόοδος που σημειώθηκε στο ποδόσφαιρο γυναικών να μην αμαυρωθεί.
Η Τζούνιορ καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την ενδέκατη θέση στο πρωτάθλημα γυναικών της Κολομβίας με απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες σε 13 αγώνες. Η τελευταία ήττα, 6-0 από τη Σάντα Φε, ήταν η αιτία για την αποχώρηση της προπονήτριας, που είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας στα μέσα της περασμένης σεζόν.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.