Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την συμμετοχή του στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ μετά την νίκη του επί του Περιστερίου με σκορ 87-68.
Oι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και κάθε φορά που η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πλησίαζε στο σκορ, «πατούσαν γκάζι» και ανέβαζαν τη διαφορά.
Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Κώστας Παπανικολάου με 15 πόντους,, 4 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τους Λαρεντζάκη (15π.), Ράιτ (14π., 7ρ.) και Ναζ Μήτρου Λονγκ (12π., 2ρ., 2ασ.).
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 40-32, 62-47, 87-68
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου (17/02) τον νικητή του αγώνα Προμηθέας - Πανιώνιος. Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός - Άρης.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.