Στη Μύκονο συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, σε μία ιστορική αναμέτρηση καθώς πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί αγώνας για την πρώτη κατηγορία μπάσκετ, στο νησί των Κυκλάδων. Μύκονος - Ολυμπιακός στις 13:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ 2 Σπορ.
Η νεοφώτιστη Μύκονος προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο που του επιτρέπει να ζήσει με ακόμη λιγότερη πίεση την αυριανή αναμέτρηση.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις δύο ομάδες που μπήκαν στο Πρωτάθλημα με 3/3 –η ΑΕΚ είναι η άλλη- και συνολικά τις τρεις αήττητες ομάδες –το Περιστέρι το έκανε σε δύο αγώνες. Οι «ερυθρόλευκοι», έστω και σε αυτόν τον μικρό αριθμό αγώνων, είχαν εντυπωσιακό συντελεστή ασίστ/λαθών με 43 (69 ασίστ / 26 λάθη) ενώ δεν υπάρχει ομάδα που να ξεπέρασε το 24 –ο Παναθηναϊκός είχε 58 ασίστ και 34 λάθη).
- Ανατροπή με την επίθεση με ρόπαλο στην Καλλιθέα: Δεν λήστεψαν το σπίτι του 55χρονου οι δύο άνδρες
- Ξεχάστε τα κυλικεία που ξέρατε: Τέλος σε ζαμπόν και κρουασάν - Τι θα τρώνε τα παιδιά από Σεπτέμβρη
- Επιτέλους τεράστιες αυξήσεις μισθών, αλλά μόνο για ιερείς: «Μπόνους» έως και 95% με το άρθρο 56
- Η δολοφονημένη Βασιλική και τα μαθήματα βιολογίας από «κυρίαρχα» αρσενικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.