Αίσθηση προκάλεσε το άγριο επεισόδιο που έλαβε χώρα στη Μύκονο, με την εμπλοκή- σύμφωνα με τα ρεπορτάζ-διεθνή ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλης ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι τελικά τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μάλιστα πήρε επίσημη θέση για το όλο θέμα.
Ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Τώρα» και ανέφερε ότι δεν ήταν αυτός πρωταγωνιστής του επεισοδίου, αλλά ήταν απλώς παρών στο περιστατικό.
«Όλα καλά δεν έγινε κάτι, δεν έχω πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Απλά ήμουν παρών στο περιστατικό» είπε σύμφωνα με την εκπομπή του Open.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με την αρκούδα στη Δράμα: «Ρίξε σπρέι πιπεριού»
- Μπεάτα Έρνμαν: Η άγνωστη αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ - Γιατί άλλαξε το επίθετό της
Λιάγκας σε Αγγελόπουλο: «Θα σε ρωτήσω ευθέως, την έχεις χτυπήσει τη Μαρία εσύ, Στάθη;»
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση» – Η προσωπική εξομολόγηση
- Ιός δυτικού Νείλου: Η Ελλάδα δεύτερη πιο επιβαρυμένη χώρα - Οι δήμοι που βρίσκονται στο «κόκκινο»
- Η κινηματογραφική ζωή του Ζαννίνο: Η γυναίκα που έσωσε από τον υπόκοσμο και η... εμπλοκή του στρατού
- Ο αιφνιδιασμός του Open για την έναρξη του προγράμματός του: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.