Είναι το απόλυτο είδωλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και καταφέρνει να ξεσηκώνει τον κόσμο είτε με το τρομακτικό του ταλέντο και τις αγωνιστικές επιδόσεις του με τον Παναθηναϊκό είτε απλά με την παρουσία του ως άλλος «ροκ σταρ».
Αυτή τη φορά, ο Κέντρικ Ναν, δοκίμασε τις ικανότητές του στο τραγούδι. Ο Αμερικανός άσος βρέθηκε στην εκπομπή Game Time στο κανάλι του ΟΠΑΠ και τραγούδησε στα ελληνικά, το ρεφρέν από το κομμάτι της Πέγκυς Ζήνα «Δεν θα πας πουθενά», που έχει γίνει το απόλυτο χιτ με αφορμή την παραμονή του στο «τριφύλλι», που είναι γεγονός πλέον μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.
Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Euroleague, αποδέχθηκε την πρόκληση, διάβασε στα ελληνικά τους στίχους και η «ερμηνεία» του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό!
Δείτε το αποτέλεσμα:
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.