Μενού
Trump
Ντόναλντ Τραμπ στην απονομή της Τσέλσι | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στη Νέα Υόρκη, αλλά ήταν παρών και στο βάθρο των νικητών την ώρα της απονομής. Ακόμα, κι όταν οι παίκτες της Τσέλσι διακριτικά του συνέστησαν πως έπρεπε να φύγει εκείνος αρνήθηκε.

Η παρουσία του μαγνήτισε πάντως και οι δημοσιογράφοι από τα κανάλια που είχαν τα δικαιώματα του Μουντιάλ Συλλόγων τον προσέγγισαν. Το Dazn το οποίο έχει μπει δυναμικά και συζητιέται για τις όμορφες παρουσίες που έχει στο ρεπορτάζ, ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο για το ποιον θεωρεί GOAT στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται στις ΗΠΑ και μάλιστα ήταν με την Ίντερ Μαϊάμι στο Παγκόσμιο Συλλόγων, εν τούτοις δεν τον επέλεξε, ούτε όμως και το αντίπαλο δέος Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως είπε, «είμαι παλαιομοδίτης»!

«Ο καλύτερος σε αυτό το άθλημα; Στο ποδόσφαιρο; Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν νέος, έφεραν έναν παίκτη ονόματι Πελέ για να παίξει εδώ. Έπαιζε για μια ομάδα που ονομαζόταν The Cosmos (New York Cosmos), και ο Στιβ Ρος, ένας φίλος μου από την Werner Communications, ήταν η έμπνευση πίσω από αυτή την κίνηση. Και το στάδιο ήταν γεμάτο. Ήταν μια παλαιότερη εκδοχή αυτού του σταδίου (Metlife Stadium), αλλά ακόμα εδώ. 

Δεν θέλω να ακουστώ «παλιομοδίτης», αλλά ήταν πολύ καιρό πριν. Ήμουν νέος και ήρθα να δω τον Πελέ να παίζει», είπε στο DAZN ο Τραμπ και κατέληξε λέγοντας: «Ήταν φανταστικός... Είναι πιθανώς μια «παλιομοδίτικη» απάντηση, σαν να λέμε Μπέιμπ Ρουθ (σ.σ. θρυλικός παίκτης του μπέιζμπολ), αλλά θα έλεγα ότι ο Πελέ ήταν ο καλύτερος», δήλωσε.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...