Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τη διπλή αγωνιστική της περασμένης εβδομάδας, μέσα στην οποία υπήρξε και ο σοβαρός τραυματισμός του Κίναν Έβανς, που χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναζήτηση γκαρντ και κοιτούν έντονα την αγορά. Με τον Ντέιβιντ Τζόουνς Γκαρσία να αποτελεί διακαή πόθο των Πειραιωτών, αλλά τον ίδιο να θέλει παραμείνει στους Σπερς, αγωνιζόμενος στην G-League.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.