Πανδαιμόνιο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Εκστασιασμένοι οι φίλοι των ερυθρόλευκων επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Γάλλο σταρ, ο οποίος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Μόλις έκανε την εμφάνισή του στον κόσμο των «ερυθρολεύκων», άρχισε να τραγουδάει ρυθμικά συνθήματα με τ' όνομά του και εκείνος τους χαιρετούσε και τους έστελνε φιλιά, χαμογελαστός. Στο πλευρό του ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος.
Από τις αντιδράσεις του, ούτε ο ίδιος ο Φουρνιέ μπορούσε να πιστέψει αυτά τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του και μάλιστα είχε βγει και από το αυτοκίνητο προκειμένου να ανταποκριθεί στην αποθέωση και ευχαριστήσει τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που είχαν βρεθεί στο αεροδρόμιο για τον υποδεχθούν.
Η επίσημη παρουσίαση του Φουρνιέ θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 5/9, στις 5 το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο οποίο θα αγωνίζεται για τουλάχιστον δύο χρόνια.
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Δολοφονία influencer στο Μεξικό: Αρχηγός καρτέλ πίσω από το έγκλημα - Είχε παρατήσει τον γιο του η 23χρονη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.