Μενού
larentzakis milano.jpg
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός, στον πρώτο γύρο. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Την Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται απόψε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική της EuroLeague. Η αναμέτρηση στο ΣΕΦ θα είναι η πρώτη των ερυθρόλευκων για το νέο έτος και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν διακαώς τη νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά διεκδίκησης υψηλού πλασαρίσματος στην κατάταξη ενόψει play offs.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών σημείωσε χαρακτηριστικά για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του: «Ανεξάρτητα από το εάν έχασε στο ιταλικό πρωτάθλημα και το εάν έχει ελλείψεις, στα τελευταία ματς έχει κερδίσει με μεγάλες διαφορές στο γήπεδό της τη Βιλερμπάν και την Μπασκόνια, ή εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα ή χάνοντας στην τελευταία κατοχή εκτός έδρας από την Παρτιζάν, ενώ ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι. Δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Είναι μία ομάδα με εμπειρία».

«Οποιουδήποτε είδους υποτίμηση του συγκεκριμένου ματς (από μέρους μας) θα είναι καταστροφή. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα στο γήπεδό μας, με το κοινό μας, με τους φιλάθλους μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα σημαντικά πράγματα που απαιτούνται σε αυτό το ματς, τα οποία είναι πάντοτε και τα απλά», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας κόουτς.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο: Η συμμετοχή του Γουόκαπ

Για τη συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς με τον Άρη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: «Ο Γουόκαπ έκανε θεραπεία σήμερα (σ.σ. χθες), δεν θα κάνει προπόνηση. Το διάστρεμμα δεν δείχνει βαρύ, έχει ένα μικρό πρήξιμο. Κάνει θεραπεία, κάνει αυτά που πρέπει. Αύριο θα ξέρουμε. Νομίζω ότι λογικά θα παίξει. Αν δεν παίξει, θα είναι γιατί πραγματικά, θα είναι αδύνατον».

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο αρχίζει στις 21:15, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime, αλλά και μέσα από το LIVE του Gazzetta.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA