Μενού
milutinov.jpg
Κάρφωμα του Μιλουτίνοφ στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο. | KLODIAN LATO/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με στόχο την τέταρτη σερί νίκη του στη EuroLeague ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Μετά τις επικρατήσεις κόντρα σε Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου και Βιλερμπάν, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν την διαβολοβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα και να εδραιωθούν στις θέσεις 4-6 της κατάταξης.

«Πρόκειται για μια ομάδα που είναι δεύτερη σε πόντους στο ζωγραφιστό, εκτελεί αρκετά στο iso παιχνίδι με παίκτες με ιδιαίτερο ταλέντο, όπως ο Μάικ Τζέιμς, ο Οκόμπο κι άλλοι παίκτες», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκα ενόψει του αγώνα.

Ολυμπιακός - Μονακό: Τι είπε ο Μπαρτζώκας

«Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τη Μονακό για εμάς. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κερδίσουμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ομάδα του πριγκιπάτου, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικράτησε 85-77 των Πειραιωτών.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μονακό αρχίζει στις 21:15, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4, αλλά και μέσα από το LIVE του Gazzetta.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA