Παρά τη συντριβή του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Conference League, ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε την εμπιστοσύνη του στον τεχνικό της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προχωρώντας σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2025.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στο Φάληρο, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έδωσε τα χέρια με τον 62χρονο προπονητή, επιβραβεύοντάς τον για την αλλαγή αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο μήνα.
Με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, ο Ολυμπιακός είχε - πριν το ματς με την Μακάμπι - έξι σερί νίκες. Δύο στο Europa League κόντρα στην Φερεντσβάρος και τέσσερα στο πρωτάθλημα.
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.