Την πέμπτη θέση στον κόσμο κατέκτησε η Ελίνα Τζένγκο, στον ακοντισμό γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Τόκιο.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, και μέλος της Team Future της Bwin, ξεκίνησε τον αγώνα της με μία καλή βολή στα 62.72μ που την έφερε στην πρώτη τριάδα ενώ στη δεύτερη προσπάθειά της έριξε 61.45μ. Στην τρίτη της προσπάθεια, έστειλε το ακόντιο στα 58.38μ, και μετά την ολοκλήρωσή της ήταν στην τέταρτη θέση.
Στην τέταρτη βολή της το ακόντιο «καρφώθηκε» στα 60.28μ και λίγο αργότερα η Λετονή Σιετίνα την «πέταξε» στην πέμπτη θέση.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Βίντεο από τα επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Λεκτική επίθεση σε δημοσιογράφο του Reader από τα ΜΑΤ
- Ελπίζω να το διαβάσουν αυτό τα δύο παιδιά που έσωσαν τη μητέρα μου από τα δακρυγόνα
- Χανιά: Οι αγρότες αναποδογύρισαν περιπολικό στο αεροδρόμιο - Δύο τραυματισμοί στις εντάσεις
- Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε το πόρισμα για τη φωτιά στο σπίτι του - Δεν ήταν εμπρηστική επίθεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.