Ο Παναθηναϊκός συνδύασε την επιστροφή του στην Λεωφόρο με την επιστροφή του στις νίκες, αφού κέρδισε με 3-0 την Κηφισιά για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ κόντρα στην πρώην ομάδα του πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα και μάλιστα με ασίστ Αντίνο ενώ οι Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα κλείδωσαν τα νίκη με τα γκολ που σημείωσαν στο 81' και 84'.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου 1821: Ο Κολυδάς αποκάλυψε τον τρόπο που μπορούμε να μάθουμε
- Ο Κουφοντίνας ανατρέπει τα δεδομένα για 17 Νοέμβρη: Το λάθος του Σάββα Ξηρού
- Μοντέλο του OnlyFans θρηνεί για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του: «Μεγάλωσα με κουπόνια και μου άλλαξε τη ζωή»
- Ντορέττα Παπαδημητρίου για Μπραντ Πιτ: «Αν μου έλεγαν να βγαίνω από το δελφίνι, κομπάρσα, θα πήγαινα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.