Μενού
Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού στο σημερινό (4/2) «ντέρμπι των αιωνίων» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και κατάφερε με νίκη 2-0 να διατηρηθεί σε κούρσα διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Παρόλο που παρατάχθηκε χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός βρήκε τις απαντήσεις στο σκοράρισμα μέσω του Μπερνάρ και του Γερεμέγεφ, διατηρούμενος σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.

Η αρχή στα γκολ και συνεπώς στην πρώτη νική στα ντέρμπι, έγινε στο 25ο λεπτό, όταν ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μετά από συνεργασία των παικτών από τη δεξιά πλευρά.

Σε βαθιά μπαλιά προς τον Κώτσιρα στα αριστερά, εκείνος μοίρασε στον Μπακασέτα, που με τη σειρά του έβγαλε κάθετα προς τον Παλάσιος. Ο Αργεντινός σέντραρε προς τον Μπερνάρ, που με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 2-0 στο 60ό λεπτό. Ο Τσέριν μοίρασε στον Μπακασέτα, ο οποίος μέσα από την περιοχή στα δεξιά, έκανε το γέμισμα κι ο Γερεμέγεφ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για το «τριφύλλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA