Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (26/02) την Παρί για την 29η αγωνιστική της Euroleague με τζάμπολ στις 21:45 και τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports Start.
Νωρίτερα σε αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα με την Paris Basketball για την 29η αγωνιστική της EuroLeague είχε προχωρήσει η διοργανώτρια αρχή, έπειτα από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε ζητήσει τη μετάθεση του τζάμπολ, καθώς την ίδια ημέρα διεξάγεται και ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Παναθηναϊκός με τη Βικτόρια Πλζεν, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τις δύο αναμετρήσεις.
Το αίτημα έγινε δεκτό και, ως εκ τούτου, το τζάμπολ στο OAKA Olympic Indoor Hall (Telekom Center Athens) θα δοθεί την Πέμπτη (26/02) στις 21:45.
- Κόκκινος συναγερμός και εξωπραγματικό τοπίο στον Έβρο: Έως και τα έξι μέτρα φτάνει το νερό στα Λάβαρα
- Γιάνης Βαρουφάκης: Παραπέμπεται σε δίκη μετά τις δηλώσεις για χρήση ναρκωτικών
- Πέθανε η Ιωάννα Παπαντωνίου - Η πρώτη γυναίκα σκηνογράφος στην Επίδαυρο
- Όποτε κι αν πας: Η πιο φθηνή ευρωπαϊκή πόλη για να φας και να πιεις με περίπου 25 ευρώ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.