Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αυστραλία στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», και θα αντιμετωπίσει σήμερα την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον αγώνα να ξεκινά στις 12:30 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) και να προβάλλεται τηλεοπτικά από το ERTWORLD.
Ο Παναθηναϊκός συγκεκριμένα ταξίδεψε μέχρι τη Μελβούρνη, όπου θα γίνει ο αγώνας με την Παρτιζάν, ενώ Τζέι Σορτς και Ρίσον Χολμς δεν ταξίδεψαν λόγω ίωσης, με τον δεύτερο να κάνει το ταξίδι σε μεταγενέστερο χρόνο.
Να υπενθυμίσουμε ότι Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις δεν θα ακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό στην Αυστραλία, προκειμένου να μείνουν πίσω για να προετοιμαστούν ενόψει της νέας σεζόν, λόγω της πρόωρη έναρξη της Euroleague.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.