Μενού
Ο Γιάννης Χανιώτης
Θρήνος στην ΑΕΚ για τον θάνατο πρώην ποδοσφαιριστή της | Facebook - @ΠΑΕ ΑΕΚ
  • Α-
  • Α+

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης, γνωστοποίησε πως το προηγούμενο Σάββατο (3/2) πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιάννης Χανιώτης, σε ηλικία 90 χρονών.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χανιώτης έπαιξε στην ΑΕΚ τη δεκαετία του 1950 και ζούσε από τη δεκαετία του 1960 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός για τις επιθετικές του ικανότητες.

«Αγωνιζόταν στην επίθεση και ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κυπέλλου του 1956, σκοράροντας σε όλα τα κρίσιμα ματς εκείνης της πορείας, συμπεριλαμβανομένων του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και του τελικού με τον Ολυμπιακό, τους οποίους η ΑΕΚ νίκησε με το ίδιο σκορ, το 2-1» τονίζει στη συλλυπητήρια της ανάρτηση η «Ένωση».

Γιάννης Χανιώτης: Η ανάρτηση της ΑΕΚ

«Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 χρόνων ο Γιάννης Χανιώτης, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ τη δεκαετία του '50 και ζούσε από το 1961 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Αγωνιζόταν στην επίθεση και ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Κυπέλλου του 1956, σκοράροντας σε όλα τα κρίσιμα ματς εκείνης της πορείας, συμπεριλαμβανομένων του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και του τελικού με τον Ολυμπιακό, τους οποίους η ΑΕΚ νίκησε με το ίδιο σκορ, το 2-1.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA