Το κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή επίλεξε ένας ποδοσφαιριστής στην Εύβοια, για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του συνδυάζοντας παράλληλα την ποδοσφαιρική επιτυχία της ομάδας του.
Όπως μεταδίδει το evima.gr, ο ποδοσφαιριστής στην Εύβοια έκανε πρόταση στην αγαπημένη του λίγο πριν την απονομή του κυπέλου στην ομάδα της Κύμης, την ώρα που ο Σύλλογος πανηγύριζε την άνοδό του στη δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣΕ.
Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος προσποιήθηκε τραυματισμό ώστε να τραβήξει πάνω του την προσοχή όπως έγινε, και μεταξύ άλλων της Δανάης, της αγαπημένης του.
Ο γιατρός του αγώνα στην Εύβοια, Βασίλης Φαληρέας, έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όμως διαπίστωσε ότι ο παίχτης ήταν καλά στην υγεία του.
Ο παίκτης εν συνεχεία σηκώθηκε, πήρε το μικρόφωνο και, γονατίζοντας μπροστά στη σύντροφό του Δανάη Μπαμπαράκου, της έκανε πρόταση γάμου.
Στις κερκίδες φυσικά έγινε το αδιαχώρητο με τα χειροκροτήματα και τις ενθουσιώδεις φωνές να διαδέχονται τα δάκρυα χαράς και χαμόγελα στους παίκτες και τους φιλάθλους.
- Ο Γιώργος Δημητριάδης στο Reader: «Βγάζοντας καινούρια μουσική νομίζω ότι εξαγοράζω τον θάνατο»
- Καθαρά Δευτέρα: Πωλητής χαρταετών κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι - «Δίνουμε χαρά στα παιδάκια»
- Μπέσσυ Μάλφα, Δημήτρης Μπάσης, Αποστολία Ζώη: Είστε σίγουροι ότι ξέρετε τα πραγματικά τους ονόματα;
- Γιάμαλη για Γεωργιάδη: «Προσπαθεί να γυρίσει την μπιφτέκα - Δεν είστε η Ντέπυ Γκολεμά, απαντήστε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.