Μενού
paok opadoi.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ. | ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Φρένο στην πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ βάζει η ΕΛΑΣ με απόφαση που ελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ενόψει του αυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον δικέφαλο του Βορρά και τον Άρη, που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο του πρωταθλητή στη φετινή Super League.

Υπενθυμίζεται ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση και πορεία για να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας, όπου θα παρακολουθούσαν το ματς σε γιγαντοοθόνη.

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και «κάθε είδους πιθανών πορειών», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ από τις 08:00 ώρα της 19/05/2024 έως την 20:00 ώρα της 19/05/2024.

Τα μέτρα για το Άρης - ΠΑΟΚ

Η απαγόρευση ισχύει για τις παρακάτω περιοχές:

  • Στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: Αγνώστου Στρατιώτου-Αγ.Δημητρίου – Μακεδονικής Αμύνης – Ολύμπου – Ελ. Βενιζέλου – Λ. Νίκης – Καρόλου Ντηλ-Καστριτσίου – Μητρ. Γενναδίου – Φιλίππου – Αγνώστου Στρατιώτου
  • Στην περιοχή που οριοθετείται από τις οδούς: Αρμενοπούλου-Νικ. Σκλάβου – Ιασωνίδου- Εγνατία-Παλαιών Πατρών Γερμανού- Τσιμισκή – Κούσκουρα – Βογατσικού – Λ.Νίκης-30ης Οκτωβρίου-Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου-Μ. Μπότσαρη-Αλ. Παπαναστασίου-Λ. Κων. Καραμανλή-Εγνατία-Εθνικής Αμύνης-Αρμενοπούλου,
  • Στην πλατεία-μνημείο Λ. Πύργου και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης-30ης Οκτωβρίου – Μ. Αλεξάνδρου και
  • Σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας που περικλείεται από τις οδούς Λ. Νίκης – 30ης Οκτωβρίου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου έως το σημείο που η Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Μ. Μπότσαρη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, «δεδομένων των παραγόντων και των λοιπών περιστάσεων που συνθέτουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, από την πραγματοποίηση συνάθροισης-πορείας:

  • α) επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της ιδιοκτησίας και της πολιτειακής εξουσίας και
  • β) απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών και της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων στις συγκεκριμένες περιοχές».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA