Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 2020 έφυγε με τον καλύτερο τρόπο για την Kymco, που είδε τις επικοινωνιακές της ενέργειες να βραβεύονται. Πιο συγκεκριμένα, στα e-volution awards 2021 https://www.e-volutionawards.gr/, βραβεία που γιορτάζουν τα αριστεία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η καμπάνια της Kymco βραβεύτηκε με το Gold Award στην κατηγορία Βest in Auto, Moto & Parts. Σίγουρα αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία καθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση.

Image removed.

Επίσης, στα IAB MiXX Awards 2020 https://iabmixxawards.gr/ που αποτελούν τον εορτασμό και την αναγνώριση των καλύτερων έργων της χρονιάς στο ελληνικό ψηφιακό οικοσύστημα, η καμπάνια της Kymco απέσπασε διπλή βράβευση, συγκεκριμένα το Bronze Award και το Βραβείο Μελών στην κατηγορία «Direct Response and Lead Generation»!

Image removed.

Οι συγκεκριμένες βραβεύσεις τιμούν ιδιαίτερα την Kymco και την εταιρεία MotoTrend SA, επίσημο αντιπρόσωπο της Kymco στην Ελλάδα, αφού παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω Covid-19, μέσα στις οποίες λανσαρίστηκε η καμπάνια, το κοινό την αγκάλιασε με αποτέλεσμα οι αρχικοί στόχοι που είχαν τεθεί να ξεπεραστούν κατά πολύ.

Image removed.

Ο CEO της MotoTrend SA, Διογένης Χιωτάκης, δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες διακρίσεις δεν μας ικανοποιούν μόνο, αλλά μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικά και με αισιοδοξία για την επόμενη χρονιά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA