Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ βρίσκεται όλο και πιο κοντά (θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου), με το αμερικανικό δίκτυο CBS να δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση και τα πλάνα να κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Η Μέγκαν είναι σιωπηλή μέχρι που η Όπρα την ρωτάει πως ήταν η ζωή στο Παλάτι με την ίδια να λέει πως... ο βίος της ήταν αβίωτος. 

Η Όπρα επίσης ακούγεται να λέει απευθυνόμενη στο ζευγάρι μετά την 90λεπτη συνέντευξη: «Είπατε κάποια πολύ σοκαριστικά πράγματα εδώ σήμερα».

Στο teaser των 30 δευτερολέπτων που δόθηκε στην δημοσιότητα την Κυριακή ο Χάρι ακούγεται να λέει ότι ανακουφίστηκε που άνοιξε την καρδιά του με την Μέγκαν στο πλευρό του και είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί όλα όσα πέρασε η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη μητέρα του, Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Φοβήθηκα μην γίνει η σύζυγός μου μια δεύτερη Νταϊάνα. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο» ακούμε τον Χάρι να λέει στο πρώτο από τα δύο τρέιλερ, με την εγκυμονούσα Μέγκαν να συμφωνεί.

«Έφυγα για να γλιτώσω από τον τοξικό Τύπο»

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω του «τοξικού» βρετανικού Τύπου που κατέστρεφε την ψυχική του υγεία.

Την περασμένη εβδομάδα, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν αποσύρονται οριστικά από τη βρετανική οικογένεια, ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της και ότι θα χάσουν την στήριξη που τους παρέχεται.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν προκάλεσαν τριγμούς στη μοναρχία πέρυσι τον Ιανουάριο όταν ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Δεν ήταν ποτέ απομάκρυνση. Ήταν ένα βήμα πίσω αντί για απόσυρση, υπήρχε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως το είδε, νομίζω, πολύ κόσμος», δήλωσε ο Χάρι σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Late Late Show with James Corden» στις ΗΠΑ.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος, κατέστρεψε την ψυχική μου υγεία, πίστευα ότι αυτό είναι τοξικό.

Άρα έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και κάθε πατέρας θα έκανε, δηλαδή ότι χρειάζεται να απομακρύνω την οικογένειά μου από εδώ».

Διαβάστε ακόμα

To Μπάκιγχαμ... φλέγεται: «Μετωπική» Ελισάβετ με Χάρι και Μέγκαν - Τι χάνει το ζεύγος από το... διαζύγιο με το παλάτι

Χειροπέδες σε γκέι ζευγάρι για ένα φιλί σε παραλία – Έξαλλοι οι παριστάμενοι με τους αστυνομικούς!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA