Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα μετά από τη λησυτεία και τον ξυλοδαρμό του Μπερνάρ Ταπί και της συζύγου του, Ντομινίκ.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας που έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μαρσέιγ ενώ έχει περάσει και από κυβερνητικά πόστα, δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του σε περιοχή του Παρισιού.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ξυλοκοπήθηκαν από τέσσερις άνδρες που εισέβαλαν με σκοπό τη ληστεία και κατάφεραν να φύγουν έχοντας αποσπάσει από την οικεία κοσμήματα.

Το γαλλικό κανάλι cnews.fr έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα δύο θύματα, με τα πρόσωπά τους χτυπημένα. Η γυναίκα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο καθώς ήταν περισσότερο χτυπημένη, ενώ ο 78χρονος πρώην υπουργός επέλεξε να μην πάει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει του είχαν δέσει με καλώδια και τους χτύπησαν με ρόπαλο, ώστε να τους αποκαλύψουν που είναι ο θησαυρός. Τελικά οι τέσσερις ληστές που εισέβαλαν στο αρχοντικό φορώντας κουκούλες από ένα παράθυρο του πρώτου ορόφου έφυγαν με λεία κοσμήματα καθώς και δύο ρολόγια, το ένα Rolex.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x80ec67?autoplay=1
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA