Μενού
  • Α-
  • Α+

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Μάλτα προκειμένου να αναστήσει τον τουρισμό της που χτυπήθηκε αλύπητα από την πανδημία, αφού είναι διατεθειμένη να δώσει σε κάθε τουρίστα που θα μεταβεί εκεί για διακοπές μέχρι και 200 ευρώ.

Σύμφωνα με το reuters η χώρα, η οποία μέσα στο 2020 είδε μια τεράστια καθίζηση στα τουριστικά της έσοδα, είναι πλέον αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να στηρίξει τον κλάδο και να «επιχορηγήσει» τον κάθε τουρίστα που την επισκεφτεί με 200, 150 και 100 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τουρίστες που την επιλέξουν προσκειμένου να πάρουν τα 200 ευρώ θα πρέπει να μείνουν τουλάχιστον για τρεις μέρες και να έχουν κάνει κράτηση σε 5αστερο ξενοδοχείο. Τότε η κυβέρνηση θα δώσει την επιχορήγηση στους ξενοδόχους και στη συνέχεια αυτοί θα τη δώσουν στους πελάτες τους.

Όποιος επιλέξει ξενοδοχείο 4 αστέρων τότε η επιχορήγηση θα είναι 150 ευρώ και όσοι κλείσουν σε ξενοδοχείο 3 αστέρων τότε η επιχορήγηση θα είναι 100 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA