Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 47χρονος Κάρλο Μασέτι, μπήκε για λίγο στη φυλακή, διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες, χώρισε με την κοπέλα του και έχασε αρκετούς φίλους αφότου κέρδισε το λόττο εννιά χρόνια πριν.

Ο Μασέτι, όπως αναφέρει η Daily Mail, έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λόττο πέντε φορές σε διάστημα τριών μηνών! Αν και κανείς θα περίμενε ότι η ζωή του θα γινόταν -αν μη τι άλλο- ευκολότερη, ο ίδιος λέει ότι η ζωή του καταστράφηκε.

Ο Κάρλο Μασέτι βρέθηκε στο εδώλιο το 2018 όταν η πρώην του Ντενιέλ Πρεμπλ τον κατηγόρησε ότι την επιτέθηκε. Ωστόσο, οι κατηγορίες απορρίφθηκαν καθώς η πρώην σύντροφός του δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. «Πήγα στην κόλαση και γύρισα. Καταστράφηκε η ζωή μου. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ντροπιασμένος και ταπεινωμένος. Οι κατηγορίες απορρίφθηκαν αλλά το κακό είχε ήδη γίνει και διαγνώστηκα με διαταραχή μετατραυματικού στρες και σοβαρή κατάθλιψη» δήλωσε ο Μασέτι στη New Zealand Herald.

Μετά τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, πέρασε κάποιο διάστημα στη φυλακή και ο ίδιος λέει ότι τον παρενοχλούσαν οι συγκρατούμενοί του επειδή πίστευαν ότι είναι πλούσιος. 

Όπως λέει ο Μασέτι, μετά τα κέρδη του έχασε και όλους του τους φίλους. «Δεν τους κέρασα ούτε ένα ποτό και δεν τους έδωσα ούτε ένα ευρώ. Αυτή ήταν η επιλογή μου αλλά κάποιοι προφανώς ενοχλήθηκαν και απογοητεύτηκαν αλλά αν δεν το σέβονται ας μην είναι φίλοι μου» λέει χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA