Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις. έσπευσε να επαινέσει την 21χρονη κόρη της Έλα, η οποία είναι πλέον πτυχιούχος της Σχολής Σχεδιασμού Parsons στη Νέα Υόρκη. Σημειώνεται, ότι μόλις τον Φεβρουάριο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα ως μοντέλο

Η Χάρις μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram που στέκεται δίπλα-δίπλα με την κόρη της αγκαλιασμένες και υπέρλαμπρες από ευτυχία. Στη λεζάντα, ο αντιπρόεδρος μοιράστηκε ένα συγκινητικό σημείωμα για την πλέον πτυχιούχο κόρη, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην κόρη μας Έλα για την αποφοίτησή της».

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα», συνέχισε. «Συνεχίστε να ονειρεύεστε με φιλοδοξία και δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να επιτύχετε. Με αγάπη, Μαμάλα (αναγραμματισμός με τις λέξεις Μαμά και Καμάλα)». 

https://www.instagram.com/p/CO5nYQ2rIs8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την σκυτάλη πήρε δυο μέρες νωρίτερα ο σύζυγος και πατέρας της Έλα,  Νταγκ Έμχοφ που ανέβασε επίσης μια γλυκιά φωτογραφία, γράφοντας: «Αγαπητή μου Έλα, είμαστε τόσο περήφανοι γονείς! Σε αγαπάμε τόσο πολύ, και ανυπομονούμε πάρα πολύ να δούμε το μέλλον σου. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους πτυχιούχους του τμήματος». 

https://twitter.com/SecondGentleman/status/1393277821666070533?ref_src=twsrc^tfw

Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα 

Η 21χρονη έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στο σόου της Proenza Schouler για την κολεξιόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2021 (παρουσιάστηκε ψηφιακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού).

Η Έλλα Έμχοφ εμφανίστηκε με φαρδύ παντελόνι και ένα μαύρο σακάκι κουμπωμένο με ένα μόνο κουμπί. Το ανερχόμενο αστέρι, του οποίου ο πατέρας είναι ο Ντάγκλας Έμχοφ, σύζυγος της Καμάλα Χάρις, περπάτησε επίσης στην πασαρέλα με ένα ακόμη κομμάτι της κολεξιόν της Proenza Schouler: ένα δερμάτινο παλτό με επένδυση και από μέσα ένα ζιβάγκο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να φορέσει τα χαρακτηριστικά στρόγγυλα γυαλιά μυωπίας της και τα μαλλιά της ήταν σγουρά με μια μοντέρνα εκδοχή του mullet που κυριάρχησε την δεκαετία του ‘90.

Πώς ήταν η εμπειρία της από την πασαρέλα;

Κατά την διάρκεια μιας ηχογραφημένης συνομιλίας για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τους σχεδιαστές της Proenza Schouler, Τζακ ΜακΚόλοου και Λάζαρο Χερνάντεζ, η Έλλα Έμχοφ είπε ότι «σίγουρα δεν κοιμήθηκε και πολύ καλά πριν από το ντεμπούτο της» ανέφερε το CNN.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA