Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε βυθισμένο όχημα από το drone ενός ανυποψίαστου κατοίκου της περιοχής σε μία υπόθεση που συνδέεται με την εξαφάνιση ενός άνδρα το 2009. Το ασημένιο Ford Mustang εντοπίστηκε την Τετάρτη σε μια λίμνη στη γειτονιά Bayside Lakes στο Palm Bay, στο ανατολικό τμήμα της κεντρικής Φλόριντα των ΗΠΑ. Το όχημα αφαιρέθηκε από τη λίμνη την Πέμπτη από την Ομάδα Υποβρύχιας Ανάκτησης της αστυνομίας του Palm Bay, με έναν ανθρώπινο σκελετό να εντοπίζεται στο εσωτερικό του.

Ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Palm Bay, Jeff Spears, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο σχετίζεται με μια υπόθεση αγνοουμένου στην οποία εμπλέκεται ο 38χρονος Philippe Desir, κάτοικος του Palm Bay ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2009.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η εξαφάνιση του Philippe Desir δηλώθηκε από τη σύζυγό του το 2009, αναφέροντας πως «απλά σηκώθηκε από το κρεβάτι, έφυγε από το σπίτι και αυτό ήταν».

«Σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται να υπάρχει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, αλλά η υπόθεση εξακολουθεί να είναι υπό διερεύνηση. Όσον αφορά το σενάριο της αυτοκτονίας, είναι κάτι που το ερευνούμε», δήλωσε ο υπολοχαγός της αστυνομίας του Palm Bay, Chris Imel.

Ο Desir φέρεται να ζούσε κοντά στη λίμνη και την τελευταία φορά που τον είδαν, φορούσε κόκκινο πουκάμισο και μπλε τζιν, σύμφωνα με τη Florida Today.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA