Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε νέο βίντεό του, ο «αρχιμαφιόζος» Σεντάτ Πεκέρ, απειλεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υποστηρίζει ότι ο ίδιος σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία. «Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ- Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα. Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

Διαβάστε ακόμη: Το Reader στη Θράκη: Ολες οι εξελίξεις από την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Μιλάει ακόμα για τη Λιβύη και λέει ότι ο Σάρατζ παραιτήθηκε επειδή ο Ερντογάν είχε την απαίτηση όλοι οι διαγωνισμοί να δοθούν σε Τούρκους επιχειρηματίες και όχι σε Λίβυους. Τέλος ο Πεκέρ, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, απειλεί ότι το επόμενο βίντεό του θα αφορά στον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο και «θα λογαριαστούν οι δυο τους».

Σημειώνεται ότι ο «αρχιμαφιόζος» Σεντάτ Πεκέρ με συνεχή βίντεο μέσω του YouTube, προχωρά εδώ και εβδομάδες σε απίστευτες καταγγελίες που επιβαρύνουν ανθρώπους του στενότατου περιβάλλοντος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA