Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής σε αεροσκάφος της Ryanair που πραγματοποιούσε την πτήση Δουβλίνο- Κρακοβία, έπειτα από προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας. Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βερολίνο προτού τελικά συνεχίσει για τον προορισμό του.

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Έχει αρνηθεί την είσοδο σε πάνω από 3.000 πολίτες της ΕΈ μετά το Brexit

«Τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας ολοκληρώθηκαν χωρίς τελικά να εντοπιστεί κάποιος κίνδυνος» δήλωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας. »Οι επιβάτες μπόρεσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Πολωνία με ένα άλλο αεροπλάνο» συνέχισε χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για τους λόγους που σήμανε συναγερμός.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, επρόκειτο για προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας, η οποία τελικά αποδείχθηκε ψευδής.

Το αεροσκάφος μετέφερε 160 επιβάτες και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στις 20:08 τοπική ώρα (21:08 ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Βερολίνου Βρανδεμβούργου, νότια της γερμανικής πρωτεύουσας. Όπως μετέδωσαν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, οι αποσκευές των επιβατών εξετάστηκαν από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ το αεροσκάφος περικύκλωσαν πολλά οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, μέχρι που διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA