Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα καρέ από το αμφιλεγόμενο φιλμ του 1947 που δείχνει την «νεκροψία» σε εξωγήινο, δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης ένα εκατ. δολάρια. Το συγκεκριμένο καρέ δημοπρατείται ως αντικείμενο NFT (ειδικός τρόπος ηλεκτρονικής κωδικοποίησης που πιστοποιεί την αυθεντικότητα). Το 16mm φιλμ, δείχνει την «αυτοψία» σε έναν εξωγήινο μετά την υποτιθέμενη συντριβή ενός UFO στο Roswell, στο Νέο Μεξικό το 1947.

Διαβάστε ακόμη: Οι «εξωγήινοι» μονόλιθοι είναι ακόμα εδώ: Τον τελευταίο τον έσπασαν και του έβαλαν φωτιά

Σύμφωνα με την dailymail στην ταινία φαίνονται επιστήμονες να κάνουν ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα ενός νεκρού εξωγήινου. Αυτός που θα κερδίσει το καρέ θα το παραλάβει με την πιστοποίηση NFT. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από την Raible, η οποία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πιστοποιήσεων NFT. Ακόμα ο νικητής θα παραλάβει και ένα αντίγραφο από το αυθεντικό φιλμ που γυρίστηκε το 1947.

Ο ιδιοκτήτης του υλικού, Ray Santilli, σε δηλώσεις του αναφέρει ότι αυτό είναι «πιστοποιημένο» και από την CIA. Ο Santilli αναφέρει ότι πήρε το υλικό αυτό από έναν Αμερικάνο συνταξιούχο στρατιωτικό το 1992. «Έχω ζήσει με αυτό το φιλμ και με την ιστορία που περιβάλει εδώ και 30 χρόνια. Πιστεύω ότι ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας που έχουμε σήμερα ξεκίνησε το 1947, όταν το UFO έπεσε στο Roswell» είπε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα από τα πιο «ιερά» αντικείμενα των «κυνηγών» εξωγήινων, αφού σύμφωνα με αυτούς επιβεβαιώνεται η ύπαρξη ζωής στο διάστημα. 

Η «νεκροψία» του εξωγήινου και ο «ιπτάμενος» δίσκος που έπεσε στο Ρόσγουελ

Σύμφωνα με τους «κυνηγούς» εξωγήινης ζωής το 1947 ένας ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ. Ο Αμερικανικός στρατός άμεσα έσπευσε στο σημείο και σύμφωνα με τον μύθο μπόρεσε και ανέκτησε τα νεκρά σώματα εξωγήινων. Το 1995 ένα βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι έπαιξε ένα βίντεο ,που όπως ισχυρίστηκε τραβήχτηκε μετά την συντριβή και έδειχνε γιατρούς να πραγματοποιούν νεκροψία σε ένα νεκρό σώμα ενός εξωγήινου. Να σημειωθεί ότι το 2006 ο τηλεοπτικός σταθμός FOX αποκάλυψε μετά από έρευνα ότι το βίντεο ήταν απάτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA