Μενού
  • Α-
  • Α+

Η OnlyFans είναι μια υπηρεσία περιεχομένου για ενήλικες με συνδρομή με έδρα το Λονδίνο που ιδρύθηκε το 2016. Έχει γίνει γνωστό και στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, καθώς όλο και περισσότερες επώνυμες γυναίκες αποκτούν το δικό τους λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη: Άστεγη και αλκοολική δασκάλα έγινε «αστέρι» του OnlyFans μέσα σε λίγους μήνες

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα social media, όπως το Instagram και το Facebook, (όχι όμως και το Twitter) η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν ακατάλληλο περιεχόμενο, λαμβάνοντας παράλληλα πληρωμές απευθείας από τους θαυμαστές τους. Και μπορεί αρχικά να προσέλκυσε επαγγελματίες της «ροζ» βιομηχανίας, ωστόσο όλο και περισσότεροι άνθρωποι της διπλανής πόρτας περνούν τις «πύλες» του. Ποιος είναι όμως ο Τίμοθι Στόκλι, ο 38χρονος εκατομμυριούχος που είχε την φαεινή ιδέα να την δημιουργήσει; 

Ο Τίμοθι Στόκλι είναι ο νεότερος γιος τραπεζίτη και γεννήθηκε στο Χάρλοου του Έσεξ. Έχει χαρακτηριστεί από τους The Sunday Times ως «ο βασιλιάς του ερασιτεχνικού πορνό». Οι θαυμαστές πληρώνουν από $ 5 έως 55 $ το μήνα για φωτογραφίες από τους αγαπημένους τους δημιουργούς - με το OnlyFans να παίρνει ένα κομμάτι της πίτας γύρω στο 20%

https://www.instagram.com/p/CMrs8j9B1e4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είτε ανεβάζετε μαθήματα, συμβουλές, πλάνα από το παρασκήνιο είτε απλώς ατελείωτες selfies, πολλοί από τους οπαδούς σας θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτά», δηλώνει η ίδια η εταιρεία. Ο Στόκλι μπήκε στη βιομηχανία του «πορνό» το 2011, όταν δημιούγησε έναν ιστότοπο αποκλειστικά για BDSM σεξ και άλλες φετιχιστικές σκέψεις, με την ονομασία  GlamWorship.com.

https://www.instagram.com/p/CONlch0huav/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η καθαρή αξία της περιουσίας του 

Ο Τίμοθι Στόκλι έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 120 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία έχει πληρώσει σχεδόν ένα δισ. τους δημιουργούς περιεχομένου της εφαρμογής, ενώ τα έσοδά της κυμαίνονται περίπου στο 1,2 δισ. δολάρια. Κατά τη διάρκεια του lockdown, η εταιρεία σημείωσε τεράστια κέρδη, με έσοδα που ανήλθαν στα 720 εκατ. δολάρια. 

Ο Στόκλι συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα του πλούσιου τρόπου ζωής του στο Instagram με φωτογραφίες που δείχνουν την πολυτελή ζωή του, όπως διακοπές στα σκάφη του και τα πανάκριβα αυτοκίνητά του

Υπάρχουν επίσης εικόνες που τον δείχνουν να γιορτάζει στα πιο αποκλειστικά μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Ο επιχειρηματίας ζει σε ένα τεράστιο αρχοντικό με έξι νυπνοδωμάτια αξίας 3.5 εκατ. δολαρίων. Οι κτηματομεσίτες το περιγράφουν ως ένα «εκπληκτικό, μοντέρνο σπίτι με πολύ υψηλές προδιαγραφές».Το λαμπερό αρχοντικό έξι κρεβατιών διαθέτει οκτώ μπάνια, καθώς και γυμναστήριο, σάουνα, home cinema και μαρμάρινο μπαρ.

https://www.instagram.com/p/CAfP8FDAyJ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA