Μενού
  • Α-
  • Α+

Οικογενειακή τραγωδία στο Οχάιο των ΗΠΑ, με τον Ελληνοαμερικάνο Νικόλαο Μαυράκη, συνταξιούχο του αμερικανικού στρατού να δολοφονεί την οικογένειά του και στη συνέχεια να δίνει τέλος στη ζωή του, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος πρώην στρατιωτικός, πυροβόλησε την 37χρονη σύζυγό του, τον 13χρονο γιο του και την πεντάχρονη κόρη του. Ο αδερφός του αυτόχειρα ειδοποίησε τις Αρχές καθώς καλούσε στο σπίτι και δεν έβρισκε κανέναν, με την αστυνομία να φτάνει στο σπίτι και να βρίσκει τα πτώματα.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρός ο Τζον ΜακΆφι: Πέθανε μέσα στο κελί του ο πρωτοπόρος στα λογισμικά ασφαλείας

HEARTBREAKING: A family member gave me this picture of the Mavrakis family. Police say Nicholas Mavrakis, his wife Lesley and their two children are all dead after a "domestic incident" officers are investigating as a murder suicide pic.twitter.com/9f3q7KBRWH

https://twitter.com/ReporterHannah/status/1407000158534082562?ref_src=twsrc^tfw

Όπως ανέφερε ο συγγενής που κάλεσε στην αστυνομία, ο Νικόλαος Μαυράκης υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) μετά το στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα, σύμφωνα με την Daily Mail.  Ο 47χρονος ήταν λοχίας και αποσύρθηκε το 2013 μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας σε Αφγανιστάν και Ιράκ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwwp%2Fposts%2F10159501005158415&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA