Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε ένας τηλεθεατής όταν παρακολουθούσε σε Live Streaming πλάνα της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Συγκεκριμένα, ο κυνηγός UFO «Mr MBB333» μοιράστηκε στο YouTube ένα στιγμιότυπο που είχε τραβήξει παρατηρητής του διαστήματος το Σάββατο 3 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στο εν λόγω στιγμιότυπο διακρίνονται αντικείμενα που μοιάζουν με σφαίρες να κινούνται μπροστά από την κάμερα.

Διαβάστε ακόμα: Στο φως η έκθεση των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ για τους εξωγήινους: «Ολα ανοιχτά...»

Ο «Mr MBB333» δημοσίευσε την ανακάλυψη αυτή, λέγοντας: «Αυτή είναι μια λήψη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πάνω από τον Νότιο Ατλαντικό, περίπου στις 8.30 π.μ. Δέκα άγνωστα αντικείμενα ταξιδεύουν γύρω από τον διαστημικό σταθμό, πάνω από τον πλανήτη Γη.»

Το βίντεο ώθησε τους θαυμαστές των UFO να μπουν στη ζωντανή ροή του ISS και στη συνέχεια να μοιραστούν τις σκέψεις τους και όπως είναι λογικό, ακολούθησε το... αδιαχώρητο!

«Βροχή» από αντιδράσεις

Μετά την κυκλοφορία αυτού του βίντεο, οι συνωμοσιολόγοι έκαναν «πάρτι» με πιο χαρακτηριστικά να είναι σχόλια «ουφολόγων» που πανηγύριζαν που οι θεωρίες τους επιβεβαιώνονται (αν και ο καθένας πρεσβεύει κάτι διαφορετικό).

Κάποιος είπε: «Μόλις έλεγξα τις κάμερες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού και αυτά τα μικρά στίγματα είναι ακόμα εκεί». Ένας άλλος έγραψε: «Μου φαίνεται ότι πρόκειται για μια σειρά από ανιχνευτές Black Knight».

Μία παρένθεση εδώ για να εξηγήσουμε τι εστί ανιχνευτής Black Knight. Πρόκειται για μία θεωρία που θέλει να υπάρχει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από τη Γη, το οποίο είναι «αόρατο» στα γυμνά μάτια και του οποίου την ύπαρξη η NASA γνωρίζει και καλύπτει. Οι ανιχνευτές Black Knight είναι ουσιαστικά μικροσκοπικοί δορυφόροι αυτού του μεγάλου σκάφους.

Αλλοι πάλι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι κάποια προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη συλλογή δεδομένων. Τον περασμένο μήνα, ο ερευνητής Graham είχε εντοπίσει αρκετές μυστηριώδεις «σφαίρες» που πετούσαν και τις «έπιασαν» κάμερες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού κατά τη διάρκεια μιας Live μετάδοσης, ανέφερε η Daily Star. Τους συνέλαβε σε ένα βίντεο και τους έπαιξε σε αργή κίνηση, σχολιάζοντας: «Φάνηκε να είναι τέλεια σφαιρικά, παρόμοια με άλλα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί σε όλους τους ουρανούς της Γης. Είναι πολύ φωτεινά, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε κάποιο είδος μηχανικού φωτισμού».

Και οι Αμερικανοί δεν ξέρουν τίποτα...

Ολα αυτά βέβαια ενώ την περασμένη εβδομάδα δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών σχετικά με τα ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα όπου ουσιαστικά έβγαλαν στη φόρα τα απόρρητα έγγραφα για τους εξωγήινους χωρίς να δώσουν τίποτα...

«Πιθανόν δεν υπάρχει μοναδική εξήγηση» για τα φαινόμενα αυτά, σύμφωνα με το κείμενο της επίμαχης έκθεσης. «Δεν έχουμε σήμερα επαρκείς πληροφορίες στις βάσεις δεδομένων μας για να αποδώσουμε τα περιστατικά αυτά σε συγκεκριμένα αίτια», προστίθεται.

Στην έκθεση καταγράφονται περιστατικά από το 2004 ως το 2021, με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών να παραδέχονται ότι δεν έχουν καμία εξήγηση για πάνω από 140 εξ αυτών. Το σύνολο των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν «δεν επιτρέπουν να εξαχθεί συμπέρασμα». Από τα 144 περιστατικά που εξετάστηκαν, μόλις ένα μπόρεσε να εξηγηθεί: επρόκειτο για ένα μεγάλο μπαλόνι που... ξεφούσκωνε. Στα 18 καταγράφηκαν ασυνήθιστες κινήσεις ή ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης, που κατέπληξαν αυτούς που τα παρατήρησαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA