Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε μία από τις διασημότερες influencer της Ασίας, όταν επιχείρησε να φωτογραφηθεί σε καταρράκτη και έπεσε στο κενό. 

Διαβάστε ακόμη: Νορβηγία: Οι influencers πρέπει να δηλώνουν αν έχουν βάλει φίλτρα στις φωτογραφίες

Η 32χρονη Sofia Cheung βρισκόταν στο Ha Pak Lai, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα του Χονγκ Κονγκ, όταν ανέβηκε σε ένα ύψωμα, στο οποίο βρισκόταν ένας καταρράκτης. Εκεί αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία, σύμφωνα με την παρέα της, αλλά βρήκε τραγικό θάνατο. 

Η Sofia Cheung πήγε στην άκρη του καταρράκτη και λίγο αργότερα έπεσε στο κενό. Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ιατρική βοήθεια, ωστόσο ήταν αργά. Λίγες ώρες πριν σκοτωθεί, η 32χρονη είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με το μήνυμα «έρχονται καλύτερες μέρες». 

https://www.instagram.com/p/CREU9HljHfR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Instagram της 32χρονης υπάρχουν παράτολμες φωτογραφίες της, όπως να κρέμεται από έναν βράχο στο κενό.

https://www.instagram.com/p/CQ6N-bBjP7K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CMZp_VdjxDE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CMe9tCnDQxD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CP3LsS-j8DB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA