Μενού
  • Α-
  • Α+

Δυνατή έκρηξη στη Γερμανία στο Λεβερκούζεν σε περιοχή με χημικής βιομηχανίας. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός WDR είχε αναφέρει πως μάρτυρες που δήλωσαν ότι είχαν ακούσει μια έκρηξη και είδαν καπνούς σε κτήρια της εταιρείας Bayer.

Όπως σημειώνει το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, αμέσως μετά την έκρηξη ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή «Nina», στο επίπεδο «Ακραίος Κίνδυνος», μέσω της οποίας οι κάτοικοι ενημερώθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κρατήσουν τις πόρτες και τα παράθυρά τους κλειστά. Όσοι βρίσκονταν σε εξωτερικούς χώρους έπρεπε να φροντίσουν να βρεθούν σε κλειστό κτίριο το συντομότερο δυνατό.

Η Αστυνομία της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας έχει διακόψει την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις του οδικού άξονα Λεβερκούζεν - Κολωνία.

https://twitter.com/FohlenJens/status/1419935701295112197?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/Kai3k/status/1419927309637853202?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA