Μενού
  • Α-
  • Α+

Απολογητικός εμφανίστηκε στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν ήταν ένα «τεράστιο λάθος».

Διαβάστε ακόμη: Μπιλ Γκέιτς: «Σπάει» τη σιωπή του για το διαζύγιο - Παραδέχτηκε ότι φταίει και βούρκωσε

Η σχέση του δισεκατομμυριούχου με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάϊν που βρέθηκε νεκρός στη φυλακή, βρίσκεται εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο. Το 2019, οι New York Times έγραψαν ότι η σχέση των δύο ανδρών ξεκίνησε μετά την καταδίκη του τελευταίου για παιδεραστία.Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η Μελίντα Γκέιτς ξεκίνησε τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους που οριστικοποιήθηκε αυτές τις μέρες.

Η πρώην κυρία Γκέιτς δήλωνε έξαλλη για την υποτιθέμενη φιλία τους σε κοινούς φίλους και σύμφωνα με πληροφορίες προσέλαβε δικηγόρους διαζυγίου το 2019, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των συναντήσεων που είχε ο Γκέιτς με τον Επσταϊν.

Ο «κύριος Microsoft» μάλιστα είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το σπίτι του Έπσταϊν και μάλιστα μιλούσε μαζί του για τον «τοξικό» γάμο του, ενώ ο καταδικασμένος αυτόχειρας φέρεται να του έδινε συμβουλές για να τερματίσει το γάμο του.

Ο 65χρονος Γκέιτς εξομολογήθηκε επίσης στον Άντερσον Κούπερ του CNN ότι το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του είναι για εκείνος «πηγή μεγάλης προσωπικής δυστυχίας».

«Γευμάτισα πολλές φορές μαζί του, ελπίζοντας ότι αυτό που έλεγε ότι θα συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες για την παγκόσμια υγεία μέσω των επαφών που είχε, θα συνέβαινε. Όταν αυτό άρχισε να δείχνει μη αληθινό, η σχέση μας τερματίστηκε», είπε ο Gates στο CNN News.

«Ήταν τεράστιο λάθος να περάσω χρόνο μαζί του, να του δώσω αξία με το να βρίσκομαι εκεί. Ξέρετε, υπήρχαν πολλοί ακριβώς στην ίδια θέση, αλλά έκανα ένα λάθος» συμπλήρωσε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA