Διεθνή
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Συγκλονιστική εικόνα: Ο γορίλας Ndakasi αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του δασοφύλακα που του είχε σώσει τη ζωή

Ο γορίλας Ndakasi αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του δασοφύλακα Αντρέ Μπάουμα που του είχε σώσει τη ζωή όταν τον είχε βρει ορφανό το 2007 στην Κένυα

(Πηγή: Associated Press)
(Πηγή: Associated Press)

Μία συγκλονιστική εικόνα από το Εθνικό Πάρκο Virunga στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει γίνει viral. Στην επίσημη σελίδα του Πάρκου στο instagram αναρτήθηκε η φωτογραφία που έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση. Ο γορίλας Ndakasi αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του δασοφύλακα Αντρέ Μπάουμα που του είχε σώσει τη ζωή όταν τον είχε βρει ορφανό το 2007 στην Κένυα.

Ο Ndakasi βρίσκονταν στο Πάρκο πάνω από μία δεκαετία και ο Αντρε εξ αρχής τον φρόντιζε. Το βλέμμα και των δύο είναι πραγματικά συγκλονιστικό, καθώς αποτυπώνεται το συναίσθημα της απώλειας αλλά και η αγάπη που ανέπτυξαν μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Virunga National Park (@virunganationalpark)

Το Εθνικό Πάρκο Virunga είναι ένα εθνικό πάρκο στην κοιλάδα Albertine Rift στο ανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Δημιουργήθηκε το 1925 και συγκαταλέγεται στις πρώτες προστατευόμενες περιοχές της Αφρικής.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Viral #Φωτογραφία

Best of Internet