Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώην σύντροφος του Κρίστιαν Μπρούκνερ, του 44χρονου που θεωρείται βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν στην Πορτογαλία, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε και αγνοείται από το 2007 η 4χρονη. 

Όπως είπε η Nakscije Miftari, όταν ήταν σε ένα πάρτι φίλων το 2014 και μιλούσαν για την υπόθεση, ο ίδιος κρατούσε χαμηλούς τόνους όταν όλοι σοκαρισμένοι συζητούσαν για την υπόθεση που απασχολούσε - επτά χρόνια μετά - τόσο την Ιντερπόλ όσο και την κοινή γνώμη, αλλά εκείνος είπε: «Ξέρω για τη Μαντλίν, ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο. Ζούσα στην περιοχή τότε. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ηλίθιος, είμαι επιχειρηματίας».

Η μαρτυρία αυτή ενισχύει το κατηγορητήριο εις βάρος του καταδικασμένου παιδόφιλου. Ήδη, οι αρμόδιες γερμανικές αρχές πήραν την κατάθεσή της. Είναι η πρώτη φορά, όπως επισημαίνουν τα ξένα δίκτυα, που ο 44χρονος παραδέχεται ότι ήταν στο σημείο που εξαφανίστηκε η 4χρονη. 

Σημειώνεται ότι η 25χρονη σήμερα Miftari είχε χωρίσει με τον 44χρονο, διότι βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του. Μάλιστα, όταν ζήτησε εξηγήσεις εκείνος της επιτέθηκε βίαια. Όπως υποστήριξε, ο 44χρονος σε κάποια βίντεο συμμετείχε στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Οι Γερμανοί εισαγγελείς νιώθουν πως είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA