Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μπόρις Τζόνσον τα έκανε... θάλασσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Σύνδεσμο Βρετανών Βιομηχάνων αφού έχασε τα χαρτιά του ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που έκανε στο πάρκο που είναι αφιερωμένο στην «Πέππα το Γουρουνάκι», ρωτώντας τους παρευρισκόμενους αν το έχουν δει και οι ίδιοι από κοντά. 

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ο Μπόρις Τζόνσον καλούσε τη Μελίνα Μερκούρη στον αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Αφού περιέγραψε τα... άλματα που έχουν γίνει στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο Μπόρις Τζόνσον σώπασε. Άρχισε να κοιτάζει τα χαρτιά του και να τα ψάχνει ζητώντας τη... συγχώρεση του κοινού. 25 δευτερόλεπτα αργότερα βρήκε το χαρτί που έψαχνε για να συνεχίσει την ομιλία του. 

https://twitter.com/SkyNews/status/1462731561862844419?ref_src=twsrc^tfw

Γενικά η ομιλία του Μπόρις Τζόνσον ήταν αρκετά παράξενη. Υποστήριξε ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να εργάζονται στο γραφείο γιατί «στη μητέρα φύση δεν αρέσει η τηλεργασία». Μάλιστα, αναφέρθηκε στην επίσκεψη που είχε στο πάρκο της «Πέππα» υποστηρίζοντας στους βιομηχάνους ότι αποδεικνύει «τη δύναμη της βρετανικής δημιουργικότητας» και αποκάλεσε τον εαυτό του «Μωυσή». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA