Μενού
  • Α-
  • Α+

Μακελειό στο Ντένβερ στην πολιτεία του Κολοράντο, με ένοπλο να ανοίγει πυρ κοντά σε σταθμό του μετρό, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα και τραυματίζοντας αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός και ο ίδιος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Μέχρι στιγμής οι Αρχές ερευνούν τα κίνητρα του δράστη καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι όπλισε το χέρι του.https://twitter.com/Internl_Leaks/status/1475703464223133707?ref_src=twsrc^tfw

Σύμφωνα με το «kdvr.com» όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο ύποπτος άνοιξε πυρ κοντά στη διασταύρωση της 1ης Λεωφόρου και του Μπρόντγουεϊ στο Ντένβερ. Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν και ένας άνδρας τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς. Στη συνέχεια, ο ύποπτος πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα στο τετράγωνο 1200 της North Williams Street, μια τοποθεσία ακριβώς δίπλα στο Cheesman Park. 

Το τελευταίο περιστατικό στο Ντένβερ συνέβη στην 8η Λεωφόρο και περιελάμβανε καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ της αστυνομίας και του υπόπτου. Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, αλλά ο ύποπτος «απενεργοποίησε» το περιπολικό και διέφυγε.

Ο ύποπτος αναφέρθηκε στο Lakewood λίγο πριν τις 6 το απόγευμα -τοπική ώρα-, πυροβολώντας κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Colfax και της οδού Kipling. Ένα άτομο σκοτώθηκε και η περιγραφή του αυτοκινήτου και του δράστη δόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, οι αξιωματικοί του Lakewood εντόπισαν το αυτοκίνητο στην περιοχή Belmar, αλλά όταν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν, ο ύποπτος άνοιξε πυρ. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, αλλά ο ύποπτος μπόρεσε να αφήσει το αυτοκίνητο και να τρέξει τρέχοντας στην εμπορική περιοχή.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, χτυπώντας έναν, ο οποίος αντεπιτέθηκε. Ο ύποπτος σκοτώθηκε και διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν ήταν αξιωματικός του Λέικγουντ που τον σκότωσε. Ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

https://twitter.com/CCURTGO/status/1475703590954143746?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA